מדיניות פרטיות

בגלישתך באתר זה (להלן: "האתר") הינך מקבל ומסכים לתנאי מדיניות הפרטיות.

מדיניות הפרטיות מתייחסת לסוג המידע שאתה תספק לנו או מידע אשר אנו נלמד אודותיו משימושך באתר.

  1. הפרטיות שלך הפרטיות שלכם חשובה לנו מאוד. אנו מנהלים את האתר בסטנדרטים הגבוהים ביותר של פרטיות והגנה על מידע אישי. אנו פועלים בהתאם להוראות חוק הגנת הפרטיות, התשמ"א-1891 ושואפים לעמוד בכל דרישות החוק לעניין כיבוד הפרטיות וההגנה על מידע אישי. אנו מחויבים להגן על פרטיותך ועל שמירת פרטי הזיהוי האישיים שלך. אנו אוספים מידע אישי אודותיך רק כאשר אתה תספק לנו אותו באופן ספציפי וביודעין. אנו מאמינים, כי אתה צריך לדעת בדיוק איזה מידע אישי אנו אוספים וכיצד אנו מתכוונים להשתמש בו בטרם תחלוק אותו עימנו. אנו עשויים לבקש ממך מידע אישי כגון שם, מספר טלפון וכתובת. אנו עושים זאת רק כאשר אתה מבקש מידע או מבקש להירשם לשירותים הטעונים הרשמה או מנוי. כאשר אנו מתכוונים להשתמש במידע האישי שלך, אנו מבקשים זאת מראש, על מנת שתחליט אם אתה רוצה לספק לנו את המידע או לא. מידע המאפשר זיהוי אישי שלך, יישמר בסודיות מוחלטת. פרטי זיהוי אישיים שאתה מספק לנו לא יהיו זמינים לצדדים שלישיים ללא אישור מפורש שלך.
  2. פרטי זיהוי אישים "פרטי זיהוי אישים" הינו מידע שניתן להשתמש בו כדי לזהות אותך באופן במפורש ו/או ניתן באמצעותו ליצור עמך קשר. מידע מסוג זה יכול לכלול את שמך האמיתי, כתובת דואר אלקטרוני, כתובת דואר, מספר טלפון וכדומה, אשר אינם זמינים לציבור באופן אחר. באפשרותך להשתמש במגוון רחב מהתכונות של האתר ללא צורך בחשיפת פרטי הזיהוי האישיים שלך. יחד עם זאת, ייתכנו מקרים, בהם ייתכן ותידרש למסור מידע אישי על מנת לאפשר למנהלי האתר לספק לך מידע, נתונים, או את השירותים שביקשת. לכן, מדיניות הפרטיות שלהן מפרטת כיצד מנהלי האתר יטפלו במידע אישי שלך שנאסף או התקבל על ידי או באמצעות האתר. מדיניות הפרטיות שלהלן חלה אך ורק על אתר זה. מדיניות הפרטיות אינה חלה על שיטות העבודה של חברות או גופים אשר אינם בבעלות או בשליטת מנהלי האתר.
  3. פרטי זיהוי אישים "פרטי זיהוי אישים" הינו מידע שניתן להשתמש בו כדי לזהות אותך באופן במפורש ו/או ניתן באמצעותו ליצור עמך קשר. מידע מסוג זה יכול לכלול את שמך האמיתי, כתובת דואר אלקטרוני, כתובת דואר, מספר טלפון וכדומה, אשר אינם זמינים לציבור באופן אחר. באפשרותך להשתמש במגוון רחב מהתכונות של האתר ללא צורך בחשיפת פרטי הזיהוי האישיים שלך. יחד עם זאת, ייתכנו מקרים, בהם ייתכן ותידרש למסור מידע אישי על מנת לאפשר למנהלי האתר לספק לך מידע, נתונים, או את השירותים שביקשת. לכן, מדיניות הפרטיות שלהן מפרטת כיצד מנהלי האתר יטפלו במידע אישי שלך שנאסף או התקבל על ידי או באמצעות האתר. מדיניות הפרטיות שלהלן חלה אך ורק על אתר זה. מדיניות הפרטיות אינה חלה על שיטות העבודה של חברות או גופים אשר אינם בבעלות או בשליטת מנהלי האתר.

 

תיאום פגישה אישית

הנציגים שלנו ישמח לענות על כל שאלה,
ייעץ ולהכווין, בחינם.
ובלי התחייבות!










    אני מסכים/ה למדיניות הפרטיות ומאשר/ת את שמירת הפרטים במאגר המידע

    אני מסכים/ה למדיניות הפרטיות ומאשר/ת את שמירת הפרטים במאגר המידע.